Over ons

Sesos IT Group

EXB software is onderdeel van de Sesos IT Group.
De Sesos IT Group is de holding van een aantal onafhankelijke, zelfstandig opererende IT- en servicebedrijven met zo’n 200 medewerkers. Bedrijven die behoren tot de Sesos IT Group zijn: BrainCap, BrainSys, Brainzs, BrainSt, EXB Software en GRCcontrol.

EXB software voorgesteld

EXB Software ontwikkelt, levert en ondersteunt webbased software voor veiligheid, risicomanagement, compliance, incident management en kwaliteit met de behorende reportage tools. De EXB Software oplossingen worden zowel door kleine en middelgrote, als grote organisaties gebruikt. Met de mobiele bedrijfsapp biedt EXB de mogelijkheid onafhankelijk van plaats en tijd te communiceren en over de juiste informatie te beschikken. Daarnaast kunnen controlelijsten, meldingen en observaties worden doorgegeven en verder afgewerkt.

Ervaren

Ervaar de wijze waarop wij u ondersteunen in het verbeteren van de performance en duurzaamheid van uw organisatie. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan. Neem contact op en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van de meest complete bedrijfsapp voor veiligheid en kwaliteit.


Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door het ontwikkelen van geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en volledig webbased oplossingen. De achtergrond applicatie bij de bedrijfsapp maakt een vlotte inrichting, verwerking en verslaglegging mogelijk.

EXB in de tijd

In 1989 zijn we gestart als bedrijfskundig adviesbureau. In de loop van de tijd kregen we steeds meer vragen en ideeën over de ondersteuningsmogelijkheden met software om veiligheid en kwaliteit te vereenvoudigen en makkelijker in de organisatie in te voeren en te borgen. Vooral het betrokken krijgen en houden was bij iedereen het grote probleem.

Heden

Inmiddels weten we dat zulke software een enorme ondersteuning biedt. Een groot aantal verschillende organisaties hebben onze software succesvol geïmplementeerd en het aantal klanten blijft groeien. Inmiddels zijn we getransformeerd tot een internationaal opererende software organisatie.

De Software wordt in vijf talen geleverd: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Consulting, onze vroegere core business, wordt zowel door EXB als door business partners uitgevoerd.

EXB Smartphone